School en campuscatering

Verhoging van de productiviteit en concentratie door een gezonder aanbod in de scholen – en campuscatering.

Iedereen die gezond is, levert betere prestaties! Dat is een appeltje eitje. Gezond eten draagt bij aan een gezonder leven en dit resulteert in minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en betere concentratie.

Universiteiten en scholen kunnen een bijdrage leveren aan de gezondheid van uw studenten en scholieren door een gezond en verantwoord assortiment aan te bieden in de kantine. Soms door eenvoudig toe te passen veranderingen kun je een groot effect teweegbrengen. Flavours to go kan voor u volledig de scholen – en campuscatering verzorgen zoals u dat wenst. Zelfs tot en met het inrichten van kantine en keuken.

Ons concept:

Het concept is in basis vrij simpel. Flavours to go zorgt er voor dat het assortiment en de wijze van aanbieden onder de loep wordt genomen en daarna worden de mogelijkheden van verbeteringen aangegeven. Praktisch en vaak direct uitvoerbaar. Als resultaat heeft uw kantine een gezonder aanbod en het zorgt ervoor dat iedereen gestimuleerd wordt om een gezonde keuze te maken.

Onze aanpak?

Onze aanpak bestaat uit verschillende fases, volledig afhankelijk van uw wensen:

1. Inventarisatie
In de 1e fase inventariseren wij uw wensen en behoeften en die van de studenten en scholieren.

2. Analyse
Deze fase zorgt er voor dat we na de analyse van uw kantine inzicht hebben in uw aanbod, de wijze van presentatie, de bereiding van de producten en kosten en de baten.

3. Specialisten
Om tot een goed resultaat te komen bestaat de mogelijkheid om in de 3e fase gebruik te maken van specialisten. U kunt hierbij denken aan voedingsdeskundigen.

4. Het advies
In deze fase brengen wij een advies uit. In dit advies verwerken wij de oplossingen voor uw kantine of campusrestaurant. Onze oplossingen zijn er altijd op gericht om te komen tot gezondere en gevarieerde voeding, waarbij ook gekeken wordt naar goede en kostenbesparende oplossingen. De studenten en scholieren worden verleid om de gezonde alternatieven te kiezen.

Wat levert het u op?

Uw investering moet vanzelfsprekend rendement opleveren. En dat rendement is als volgt:

School en campuscatering

  • Een kantine of campusrestaurant met een gezond en verantwoord assortiment
  • Presentatie van het aanbod verleid tot gezonde keuzes
  • Gezonde en vitale studenten en scholieren
  • Hogere productiviteit van de studenten en scholieren
  • Verhoogde concentratie van iedereen!
  • Natuurlijk gelden bovenstaande rendementen ook voor uw personeel
  • Kostenbesparend

Wilt u meer weten over scholen – of campuscatering of een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.